Leo Meelenhorst

Mijn naam is Leo Meelenhorst, ik ben 54 jaar en woon met mijn gezin met veel plezier in Hattem. Ik heb altijd veel interesse gehad in het menselijk lichaam en in de sport. Zelf heb ik veel aan sport gedaan. In mijn jeugd zat ik op voetbal en volleybal. Vanaf mijn 18e ben ik begonnen met wielrennen en schaatsen op wedstrijdniveau. Ik ben verschillende jaren als trainer/ploegleider actief geweest in het wielrennen.

Ervaringsdeskundige

Mede doordat ik zelf regelmatig geblesseerd was en ook andere lichamelijke klachten had (nek, schouder, rug, knie en enkelklachten) welke niet door de reguliere gezondheidszorg verholpen werd, maar wel door gespecialiseerde masseurs en therapeuten heeft dit mijn belangstelling voor dit vak opgewekt en ben ik me daar in gaan verdiepen. Nadat ik twee jaar lang niet heb kunnen werken door de ziekte van Lyme, betekende een keerpunt voor mij. In deze periode werd ik gedwongen na te denken over mijn leven en wat ik daar graag mee wil.

Holistische kijk op het lichaam

Dit bracht mij zover dat ik in 2013 de opleiding Sportmassage ben gaan volgen en hierna verder aanvullende cursussen en opleidingen ben gaan doen. Door het volgen van deze cursussen, is er een holistische kijk op het lichaam ontwikkeld die het hele lichaam behandeld en reset. Door al deze methodes samen te voegen heb ik de Corpus Reset Methode ontwikkeld.

leo-meelenhorst-cr

Wat kan ik allemaal voor je betekenen

mail mij voor een gratis adviesgesprek: info@corpusreset.nl

Start typing and press Enter to search