Corpus

reset

techniek

Corpus reset, voor een pijnvrij leven bij klachten en blessures.

mail mij voor een gratis adviesgesprek: info@corpusreset.nl

Corpus reset techniek

De Corpus Reset Methode is voor iedereen anders. Afhankelijk van je klachten en doelen stellen we na een grondige analyse een persoonlijk plan op.

Plan van aanpak

Bij een eerste intake gaan we dieper in op wie je bent, wat je doet, wat je graag wil en wat je klachten zijn. Dit kunnen zowel acute als chronische klachten zijn. We kijken samen naar de oorzaak van je klachten en ik geef je een nuchter en realistisch advies over de meest geschikte aanpak.

Met welke klachten kun je bij mij terecht?

body-klachten03

Staat je klacht er niet tussen?

Informeer gerust naar wat ik voor je kan betekenen!

Behandeling

Ik heb kennis van veel verschillende therapieën, zoals de Dornmethode, Triggerpoint reset techniek en de Emmett-techniek. Bij de Corpus Reset Methode pas ik toe wat ik nodig acht van de verschillende therapieën. Ik begin daarbij altijd bij de basis. Is er beenlengteverschil? Vervolgens kijk ik naar het SI- gewricht (heupen), de wervelkolom en de nekwervels. Bij verschuivingen of verkeerde stand worden deze op een veilige manier (met behulp van bewegingen) rechtgezet.

Daarnaast kijk ik waar zich triggerpoints bevinden die de klachten veroorzaken. Verder wordt er gebruikt gemaakt van medical tape om ondersteuning te geven.

Corpus reset traject

In 4 tot 8 weken van uw (chronische) klachten afkomen? Dat kan met het Corpus Reset Traject.

Wat ik nog meer voor je kan doen:

Succes behandeling

Voor

Na

Start typing and press Enter to search